L’antic Ajuntament es renova

Aquest dissabte 5 d’abril a les 19:00 es procedirà a la inauguració de la Sala Polivalent amb diverses exposicions fotogràfiques dins el Festimatge, Foto-Film Calella té previst ubicar-hi exposicions fotogràfiques inèdites, serà l’inici, encara que molt incipient, del funcionament d’aquesta nova sala. 

Amb els nous temps, els edificis i espais municipals van prenent nous usos. Tot canvia: la societat, les persones, el treball, l’oci, també l’administració i el seu servei als ciutadans/es.

L’any 1991 es va construir un nou Ajuntament ja que “l’Ajuntament Vell” havia quedat petit i no podia donar sortida als nous serveis que havia d’oferir. Des d’aleshores, l’edifici ha anat tenint usos puntuals i ha anat mantenint el seu aspecte original, tant externament com internament.

En la darrera legislatura se li va voler donar un ús d’equipament, prenent com a punt de partida la complementarietat d’espai amb la nova Biblioteca i  amb la voluntat de mantenir l’ús al servei de la ciutadania.

La remodelació s’ha projectat en tres fases: remodelació de la planta superior per a ús com  a sala polivalent/sala d’exposicions i remodelació en dos fases de la planta baixa per acollir els serveis i regidories relacionades amb el funcionament de la sala tenint en compte la reserva d’espai per a l´ús d’entitats que, d’altra banda, contribuiran a la dinamització del mateix.

La nova sala polivalent/sala d’exposicions és ja una realitat i el resultat és un espai diàfan que pot adaptar-se per acollir activitats ben diverses: exposicions, conferències, presentacions, concerts de petit format, recitals…

La remodelació de la planta baixa s’ha finalitzat també en la seva primera fase i resta ara iniciar l’obra de la segona fase per a deixar tot l’equipament a punt per al seu funcionament.

Recentment  ha estat concedida a l’Ajuntament per part de la Generalitat de Catalunya una subvenció de 80.000 € que, sumats als diners previstos en el pressupost municipal ens permetrà durant aquest any 2008 finalitzar tota l’obra. D’aquesta manera Calella comptarà amb un centre històric amb tres equipaments complementaris que poden esdevenir un pol d’atracció cultural molt important per a la ciutat i per als nostres visitants.

Ara toca gaudir-ne!

Pilar Rocafort i Vidal, Regidora de Cultura, Joventut i Ciutadania

Aquesta entrada ha esta publicada en Calella, Pilar Rocafort. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a L’antic Ajuntament es renova

  1. Josep Basart ha dit:

    I A PARTIR DE LES 21:00 HORES, FESTA MUSICAL AMB L’ORQUESTRA METROPOL A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT. ANEM-HI TOTS A PASSAR UNA BONA ESTONA !!!!

  2. Retroenllaç: Mes per la igualtat « Bloc de la Secció Local d’Esquerra de Calella

  3. Retroenllaç: KDM! Oci juvenil i drogues, una parella de fet? « Bloc de la Secció Local d’Esquerra de Calella

  4. Retroenllaç: Nova directora de Patrimoni « Bloc de la Secció Local d’Esquerra de Calella

  5. Retroenllaç: Tercera fase de la remodelació de l’”Ajuntament Vell” « Bloc de la Secció Local d’Esquerra de Calella

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s