El cobriment de la Riera Capaspre (Un repte per la gent d'Esquerra)

El nostre Ajuntament ha rebut el compromís per part de la Ministra de Medi Ambient Sra. Cristina Narbona del traspàs de la inversió necessària pel cobriment de la Riera Capaspre a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA)

Des de la Secció Local mostrem la satisfacció i el reconeixement en forma de resultats de la feina feta per part del grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament encapçalats per qui va ser Alcalde, Sr. Josep Basart. Entre 1999 i 2007 Esquerra va estar al capdavant de l’equip de govern, durant aquests període es varen realitzar diverses reunions amb el Govern de la Generalitat de Catalunya, amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i amb el Govern de l’Estat Espanyol.

Fruit de les gestions realitzades es va aconseguir en una primera fase obrir una partida en els pressupostos de l’estat per tal d’afrontar el cobriment de la Riera Capaspre, fou un primer pas important perquè es reconeixia l’obra per part del Govern Espanyol, paral·lelament es va aconseguir el suport de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), totes les gestions van ser realitzades amb el recolzament institucional del Govern de la Generalitat de Catalunya, sobretot de qui era Conseller de Governació, Sr. Joan Carretero, qui des de bon inici va recolzar i va donar suport a la iniciativa presentada pel nostre alcalde Sr. Josep Basart.

Al llarg d’aquests anys es van iniciar els estudis previs i els treball tècnics per poder afrontar el cobriment de la riera, es van destinar partides del pressupost municipal per afrontar les primeres despeses i així iniciar un procés que es preveia llarg i dur.

El Pla General d’Urbanisme de Calella aprovat per l’anterior consistori recull el cobriment de la Riera Capaspre com una de les seves obres més ambicioses. Obra que des de Esquerra sempre hem considerat imprescindible pel millorament de les infraestructures locals i d’imatge com a ciutat.

Per tant, ara en què l’alcaldia ja no està en mans d’Esquerra, tot i que el nostre partit continua en el govern de la ciutat amb un pes específic i important amb regidories com hisenda, recursos humans, esports, ciutadania, cultura, joventut, governació, mobilitat, serveis públics, consum, comerç i fires, és de llei recordar el treball realitzat per les persones que en els anys anteriors han tingut la responsabilitat de gestionar aquest tema, persones com ell Sr. Jaume Palet (Regidor de Serveis Públics), Sr. Jaume Puig (Regidor d’Hisenda) i Sr. Josep Basart (Alcalde) – amb el suport de tots els regidors d’Esquerra – van esmerçar moltes hores per posar la primera pedra per un projecte que, quan acabi, serà un dels més importants per canviar el futur de la nostra ciutat.

El cobriment de la Riera Capasbre no seria possible sense les gestions realitzades per l’antic equip de govern d’Esquerra encapçalat pel Sr. Josep Basart.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Calella, esquerra, general i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a El cobriment de la Riera Capaspre (Un repte per la gent d'Esquerra)

  1. Retroenllaç: L’Opinió Nº 84 « Bloc de la Secció Local d’Esquerra de Calella

  2. Retroenllaç: Octubre 2008, inici de les obres pel cobriment de la Riera de Capaspre « Bloc de la Secció Local d’Esquerra de Calella

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s