Noves fires, “Fira Renaixentista” i “Nits de Garbí”

Calella Televisió

L’equip de govern de la ciutat prepara dues noves fires, una “Fira renaixentista”, com a substituta de la fira medieval, i les “Nits de Garbí”, una nova oferta pública d’oci nocturn,

Pilar Rocafort (Cultura) i Maria Carme Campà (Comerç, Consum i Fires,) treballen, conjuntament amb la regidoria de Turisme, aquestes iniciatives

La Fira Renaixentista es farà a la zona de la plaça de l’Ajuntament, plaça de l’Església i carrer Batlle els propers 21 i 22 de juny

Les “Nits de Garbí” seran cada dimarts, dijous i dissabte, des del proper 23 de juny, nit de Sant Joan, fins el 30 d’agost, es podrà gaudir de música en viu, d’un servei de ludoteca infantil i d’un espai firal artesà a la zona del final del passeig Garbí de Calella.

Serà un espai per passar les nits d’estiu amb la família i, per tant, també amb infants, és l’objectiu d’aquesta iniciativa que pretén servir una oferta lúdica-festiva municipal a tots els calellencs i calellenques

Aquesta iniciativa, alhora, vol ser una oferta municipal més dirigida al turisme familiar, un tipus de turisme que l’equip de govern municipal creu que s’ha de promoure des de tots els agents que fan possible aquesta activitat econòmica a la nostra ciutat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Calella, esquerra, general, Mari Carme Campà, Pilar Rocafort i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

25 respostes a Noves fires, “Fira Renaixentista” i “Nits de Garbí”

 1. miquel perez ha dit:

  Felicito a l’equip de govern per aquesta iniciativa i molt especialment a les regidires Pilar Rocafort i Maria Carme Campà.

 2. Josep Basart ha dit:

  Felicitats regidores. Esteu demostrant que les persones d’Esquerra teniu iniciatives i que voleu que la nostra ciutat sigui de referència i que tingui futur. Endavant. Teniu tot el meu suport.

 3. Anònim ha dit:

  autobombo!!!

 4. Anònim ha dit:

  No es tracta d’autobombo, es tracta de que la gent d’Esquerra fan feina i d’altres s’ho van mirant.

 5. Anònim ha dit:

  Home almenys estar millor i molt més barat que la Passera que no porta enlloc i la Cascada del Patí de l’ Òs que no serveix per res i que ha fet el vostre amic del PSOE amb els diners de tots els calellencs i la pujada d’ impostos imparable.

  Per cert heu sentit el “baròmetre” d’ intenció de vot de la Generalitat , puja el “PSC”-PSOE i segueix baixant “Esquerra” (antiga ERC). Ja se que sou un partit assembleari , encara que els del Carretero i la Carandell , feina tenen per tenir tots els punts a l’ ordre del dia de cara al Congrés del juny.

  A Calella no hi ha enquestes però va en paral•lel a Catalunya. La “pluja fina” d’ Esquerra , es la pluja fina que enforteix per 4ª vegada consecutiva al “PSC”-PSOE i minva a Esquerra (antiga ERC).

  Fins ara la prioritat d’ Esquerra en els últims 5 anys ha estat el pacte amb els espanyolistes perdedors d’ eleccions i a Calella també desde fa 1 any , però amb tal descens d’ Esquerra i “pluja fina” cap el “PSC”-PSOE aviat podreu estar cofois de que encara que sigueu 4 gats pactareu per fi amb el guanyador. Això si Salut , República i Independència al 2014 amb en Miquel Iceta o en Tino Corbacho de presidents oi jajajajjaja.

  Al que diu que s’ ho “van mirant” si va per CiU sou vosaltres el 3º partit de Calella (de 4) els que feu que s’ ho mirin. Per cert no se si heu felicitat a la Senadora calellenca per ser recent nomenada Portaveu Adjunta del Grup Parlamentari Català al Senat.

  Salutacions al Jordi i al Carles bona gent i catalanistes de debò.

 6. anònim ha dit:

  T’has deixat de felicitar a en Miracle.

 7. Anònim ha dit:

  Visca la rancúnia dels de CIU !, cal recordar els pactes de CIU Calella amb el PP i amb trànsfugues?
  No han acceptat la derrota, el fet que no han pogut governar, ni que en Duran és ministre.

 8. Anònim ha dit:

  A l’ últim ANÒNIM.
  Mira en Duran sota les sigles CiU no serà mai Ministre , sota hipotètiques sigles UDC no ho se , però sota les sigles CiU mai de la vida , malgrat sigui el que tu voldries , per justificar que heu fet Presidents de la Generalitat a 2 perdedors de les eleccions i d’ un partit sucursalista i amb amos a Madrid: Maragall i Montilla.

  De Ministres d’ Espanya de CDC o CiU tranquil que no en tindràs , son càrrecs als que ni aspiren ni volen.

  ERC ara “Esquerra” en canvi si que té llarga experiència en tindré Ministres d’ Espanya.
  Com bé saps el President Lluís Companys (ERC) al 1933 va abandonar el seu càrrec de President del Parlament de Catalunya per ser Ministro de Marina. Joan Lluhí i Vallescà (ERC) al 1936 va ser Ministro de Trabajo i al mateix any ja quasi a punt d’ esclatar la Guerra Ministro de Comunicaciones y Marina. En Miquel Santaló i Parvorell (ERC) al 1933 va ser Ministro de Comunicaciones. En Carles Pi i Sunyer (ERC) al 1933 va ser Ministro de Trabajo y Planificación Social. En Pere Mias i Codina (ERC) va ser Subsecretario del Ministerio de Trabajo al 1933 , etc , etc.
  Ho sigui que si mai algun conegut meu vol ser Ministre d’ Espanya ja l’ enviaré a “Esquerra” a veure com ho pot fer.

  Dius “derrota” , derrota és guanyar unes eleccions amb 7 regidors? , fest-ho mirar, per cert també recordo a Calella els pactes CiU i ERC als anys 80 , així com a l’ actual legislatura la guanyadora CiU us oferia fer Govern i 2 anys d’ Alcaldia.

  Però la diferencia es que CiU fa Alcaldes o Presidents de la Generalitat als seus líders guanyadors de les elecccions i “Esquerra” a la Generalitat i a Calella ho fa amb els perdedors del “PSC”-PSOE. El canvi és gran i potser és una de les claus de la devallada d’ Esquerra. La culpa d’ això no la teu CiU …allà vosaltres , tant de bo us aclariu el proper juny.

  I una reflexió alguna gent que ara vota CiU , no us heu plantejat que potser abans votava ERC?
  Tant de bo aviat els catalans sumem i no restem mentre altres si pixen de riure mentre el país es destrueix i va de cara a la “valencianització”.

  Nota-1: Lluís Companys , com Francesc Macià i Jordi Pujol son uns patriotes catalans i uns símbols grandiosos per mi.

  Nota-2: A mi , mani qui mani igual m’ haig de llevar per anar a treballar , depenc d’ una nòmina i no tinc hotels , ni restaurants , ni discos , ni pubs , ni botigues , ni visc del turisme. “Només” soc català , per això m’ agrada parlar en aquest bloc d’ Esquerra malgrat estigui disconforme amb moltes coses , existirà la critica però mai l’ odi .

 9. oleguer ha dit:

  basart,
  això de ciutat de referencia pel futur..?
  t’has passat. diràs ciutat que va ser o que podia haber estat.

 10. Josep Basart ha dit:

  No amic Oleguer, no. Sé molt bé perque ho dic. Quan vaig entrar d’alcalde el 1999, Calella tenia un dèficit de més de 200 milions de les antigues pessetes, un endeutament superior al 90 % i havia de tornar diners per valor de més 100 milions de les antigues pessetes a l’empresa Aquàlia. És a dir, en aquells moments, fruit d’una gestió municipal poc rigorosa, Calella estava perdent el lideratge de l’Alt Maresme. Amb les actuacions dels anys posteriors (pla de sanejament i millora de la gestió econòmica) es va redreçar aquest tema…, que és la base a partir de la que la ciutat podia tornar a ser un punt de referència comarcal. Per això parlo de futur. Perque ara s’estan fent coses per recuperar el lideratge, fruit dels darrers 8 anys de feina i dels que s’estan fent en aquests moments i els que es faran en els propers anys.

  Només una cosa per a reflexionar: a hores d’ara penso que un dia o un altre, CiU de Calella ha d’entendre’s amb ERC i PSC per fer un govern fort i estable per la ciutat, per tal d’aprofitar totes les potencialitats de tots els membres d’aquests partits. Ja saps que jo no he pactat mai amb CiU a Calella, però l’experiència em diu que, de cara al futur, caldrà dialogar i arribar a acords.

  Calella es mereix un futur ambiciós… però sempre pensant que un bon lideratge és el que es fonamenta en una bona política interna i en fer les coses ben fetes i amb un sentit d’interès general…, mai sectorial o particular.

  Cordialment,

  Josep Basart

 11. Anònim ha dit:

  Ens trobem al far, Basart?

 12. esquerracalella ha dit:

  Quan es va crear aquest espai d’opinió en el primer post vàrem escriure: “Estem convençuts que aquest bloc serà un fòrum lliure d’opinió on el respecte serà la tònica habitual, sense caure en desqualificacions personals”, tothom és lliure d’escriure i d’opinar sobre el que vulgui, però si el que vol és fer acusacions, desqualificacions, …, ja que se li dóna la possibilitat de fer-ho, que tingui la valentia d’identificar-se, no val amagar-se sota un anonimat.

  Jordi Sitjà i Vilarrodona
  Sec. Imatge i Comunicació

 13. Anònim ha dit:

  Vine al far, tu també…

 14. oleguer ha dit:

  basart,
  potser tens la “teva” raó,que no comparteixo ni de bon tros…però de la teva reflexio m’ha fet gracia quan dius”””a hores d’ara penso que un dia o un altre, CiU de Calella ha d’entendre’s amb ERC i PSC per fer un govern fort i estable per la ciutat”””, mira,no se com pots tenir valor per fer aquest comentari…¡¡¡¡si no us podeu veure,ni en el tema politic ni amb el tema personal¡¡¡ si tan els uns com els altres preferiu que calella s’en vagi a la …abans de debatir,dialogar,pactar..ho heu demostrat tan els uns com els altres..es que em feu gracia…però si us comporteu com sectes…tan els uns com els altres
  adeu i visca en carretero

 15. anònim ha dit:

  Oleguer,

  Parlant de sectes n’has posat un clar exemple al final del teu comentari en CARRETERO.

 16. Josep Basart ha dit:

  Anonim,

  Si t’identifiques -com ho faig jo mateix-, amb molt de gust ens podem trobar al far…, o a on faci falta. Jo només pretenc defensar els meus punts de vista i criteris…, donant la cara, que és com les persones honestes ho fant.

  Oleguer,

  Estas equivocat. Al llarg dels anys 2000 a 2003 varem pactar els pressupostos de l’ajuntament. No et confonguis, les persones NO estan per damunt de les idees, els partits o el futur de la ciutat. Certament, amb una persona de CiU no tinc cap afinitat, ni personal ni política, però hi ha altres persones i ara jo no estic en la política activa del partit a Calella. A part d’això, penso -subratllo, penso-, que no tens informació correcta del què s’ha fet i parles mogut per altres criteris…,però no a partir del coneixement real de les coses i els fets. Abans d’afirmar certes coses fora bo que t’informessis bé. Estic a la teva dsposició.

  Josep Basart Pinatel·li

 17. oleguer ha dit:

  basart,
  el meu unic criteri es que calella vagi bé…

 18. Anònim ha dit:

  ok, però primer que hi vagi la brigada

 19. Josep Basart ha dit:

  Oleguer, d’acord amb tu. El meu era -i és-, el mateix, però et puc garantir que les coses són molt diferents vistes des de fora o des de dins de l’ajuntament.

  Et convido a perseverar en el teu apartat de persona crítica amb tot el qué es faci..,perque això també ajuda, sempre i quant, es faci amb respecte. Tot el que sigui desprestigiar i difamar, de veritat, no serveix per res i comporta el desprestigi per qui ho practica.

  Si et puc ajudar en alguna informació sobre com funciona un ajuntament o sobre coses que es poden fer, amb molt de gust resto a la teva disposició.

  Anònim, la ironia és un art, però en boca d’un ignorant és un insult. Faries bé, si et creus el que dius, de donar-te a conèixer. Com deia un savi xinés “l’anonimat és l’amagatall dels mediocres”.

  Josep Basart

 20. Anònim ha dit:

  Si tu ho dius, Sr. Arcalde…

 21. oleguer ha dit:

  anònim,
  em pots explicar el teu comentari d’en carretero?
  jo, pel que li he sentit dir ,em sembla una persona coherent. potser m’equivoco o tu potser es que t’agrada més en putxi?perquè?

 22. Josep Basart ha dit:

  Anònim, no val la pena “dialogar” amb tu. És una pèrdua de temps. Apa, adéu. Ah, almenys jo he pogut ser alcalde de la ciutat de Calella i he treballat per la ciutat i les seves persones. Em sento orgullòs i ha estat un honor per a mi. Tu, en canvi, res. Hi ha una diferència que mai entendràs.

  Josep Basart

 23. Anònim ha dit:

  I tu què saps… llest!!!

 24. Retroenllaç: Festa Major i la Festa del Renaixement « Bloc de la Secció Local d’Esquerra de Calella

 25. Retroenllaç: Articles més llegits « Bloc de la Secció Local d’Esquerra de Calella

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s