Inspeccions als establiments de restauració

Calella Televisió

La Regidoria de Comerç conjuntament amb la Xarxa Local de Consum ha endegat la segona fase d’inspeccions als establiments de restauració de Calella.

Es realitzaran inspeccions per verificar el grau de compliment de les diverses normatives, normatives com la de supressió de barreres arquitectòniques, compliment de la normativa lingüística, comprovació de que la llista de preus dels productes i serveis, especifica si inclou o no els impostos corresponents, …., en aquest enllaç us podeu descarregar un petit dossier dels principals drets dels consumidors en bars i restaurants.

Accions com aquesta són imprescindibles per la defensa del drets dels consumidors i per una millora de l’oferta existent.

Aquesta entrada s'ha publicat en Calella, esquerra, general, Mari Carme Campà i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a Inspeccions als establiments de restauració

 1. Albert A.P. ha dit:

  Està molt bé controlar que els establiments de restauració compleixin tots els requisits per atendre bé al client. Ara bé, qui em pot explicar com pot ser que en horari d’obertura de carrers per circular-hi vehicles (jovara) , es permeti posar taules ocupant tota la vorera i fent que els vianants hagin d’ocupar el carrer amb el corresponent perill? Qui otorga permisos per ocupar la via pública de trànsit de persones en la seva totalitat?

 2. Mari Carme Campà (Regidora de Comerç, Consum i Fires) ha dit:

  Les taules i cadires en el carrer Jovara, Església, St Josep, …, és a dir aquelles que estan situades en carrers considerats de vianants, no poden ocupar la via pública fins a les 11:00h, que és quan finalitza l’horari de càrrega i descàrrega i el carrer queda tancat a la circulació, de la mateixa manera a les hores del migdia s’haurien de retirar.

  S’estan fent reunions amb els titulars d’establiments en les zones afectades, en una primera fase es va procedir a informar-los de la normativa vigent, al·legaven desconeixement de la mateixa, encara que ho marquen les llicències.

  S’hi està al damunt d’aquest tema i estem convençuts que en breu estarà solucionat.

 3. oleguer ha dit:

  també podeu controlar el desgavell de l’hotel neptuno?

 4. esquerracalella ha dit:

  Oleguer,

  El darrer 18 de juliol es va fer un post sobre Seguretat Ciutadana comentant que una de les tasques dels agents serà l’aplicacio de l’Ordenança sobre el Soroll i les Vibracions. Et convidem a llegir-lo i a mirar el tall de vídeo.

  Si hi ha desgavell a l’Hotel Neptuno notifiqueu-ho a la Policia Local que vindran a realitzar l’actuació inspectora, n’estendran una acta i si l’acta dóna lloc, a la incoació del corresponent expedient sancionador.

  Durant aquest estiu s’han obert diversos expedients sancionadors a locals que no complien amb l’ordenança vigent.

  En aquest enllaç et pots descarregar l’Ordenança sobre el Soroll i les Vibracions de Calella.

 5. oleguer ha dit:

  ESQURRACALELLA,
  Ho puc notificar però crec que la policia ho ha de veure ella mateixa que per alguna cosa paguem.si jo ho veig ells encara ho han de veure més,no?

 6. esquerracalella ha dit:

  Oleguer,

  La policia no pot estar les 24 hores davant de tots els locals per poder observar si s’incompleix alguna normativa. Notifica-ho a la Policia Local i segur que procediran correctament.

 7. Retroenllaç: L’Opinió Nº 85 « Bloc de la Secció Local d’Esquerra de Calella

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s