Club Esportiu Vela Calella

En resposta a un comentari del Sr. Arcas en qualitat de President del Club Esportiu Vela Calella (CEVC) exposem:

El Club Esportiu Vela Calella (CEVC) neix com a conseqüència d’unes diferències amb els responsables del Club Nàutic Calella, es va formar un club paral·lel al ja existent.

Els anys 2001 i 2002 van ser un període amb diverses escissions de clubs com els de futbol, handbol, atletismes i escacs, la majoria com a conseqüència de desacords interns.

La nova entitat esportiva va sol·licitar uns equipaments al davant dels pescadors, on hi ha les barques a les platges, al ser zona de costes es va cursar la sol·licitat a l’Autoritat Marítima que no va autoritzar mai la ubicació d’un equipament paral·lel al ja existent. Malgrat la no autorització per part de l’Autoritat Marítima se’ls va facilitar uns petits contenidors davant la zona de pescadors.

Van haver-hi diverses reunions, debats en diferents consells d’esports, però clar, la problemàtica era la ubicació en un lloc que no ens pertany i que costes té la propietat. No acceptem que es responsabilitzi de la seva desaparició a l’Ajuntament ni a determinat partit polític. Des de l’Ajuntament es van fer diversos passos per intentar solucionar el problema, cal recordar que en diferents reunions entre el Club Nàutic i els membres del nou club no es va arribar mai a cap acord, malgrat la predisposició per part del Club Nàutic per parlar sobre els preus de les quotes que havien de pagar, motiu principal de les desavinences internes.

Jaume Puig
Regidor d’Esports

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Calella, general, Jaume Puig. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s