Pla d’Habitatge Local

Calella Televisió

El 31 de juliol amb el vot favorable de totes les forces polítiques es va procedir a una aprovació inicial del Pla d’Habitatge Local, passat el termini d’un mes per tal que es pugessin presentar les reclamacions o al·legacions que s’estimin pertinents, ahir, dimecres 8 d’octubre, es va procedir a l’aprovació definitiva del Pla d’Habitatge Local.

Calella té una manca d’habitatges de protecció oficial, el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Calella aprovat per l’anterior equip de govern encapçalat per en Josep Basart, Esquerra, reservava en el PMU-4 “Valldenguli nord” i en el PMU-8 “El Raig” un mínim del 20% del sostre residencial per a la construcció d’habitatges de protecció pública, així com un mínim del 10% del sostre residencial per a habitatge assequible.

Desde Esquerra continuarem treballant per garantir la disponibilitat d’habitatge digne i assequible a les futures generacions de Calella.

Aquesta entrada s'ha publicat en Calella, esquerra, Jaume Palet i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s