Més cartelleres informatives

noces-cartelleresLa Regidoria de Comerç i Consum ha col·locat més cartelleres informatives a diversos punts del nostre municipi, amb la mateixa finalitat que les anteriors: disposar d’uns espais públics per poder informar als ciutadans de tots els esdeveniments que ofereixen les diferents entitats de Calella.

La col·locació d’aquestes noves cartelleres contribuirà a mantenir les façanes i les parets netes; i, així, poder gaudir d’un paisatge urbà agradable, amable i polit.

Les normes a seguir per a la correcta utilització d’aquestes cartelleres són:

 • Els cartells han de tenir el vistiplau de l’Ajuntament.
 • Els cartells no es podran penjar a cap lloc que no estigui autoritzat per l’ajuntament (façanes, contenidors, papereres, bancs, fanals,…)
 • Un cop caducat, el cartell ha de ser retirat per la mateixa entitat que l’ha col·locat.
 • Només es podran fixar dos cartells a cada cartellera.
 • Les mides dels cartells no podran excedir de 0,75 m2 cadascun.
 • Els cartells han d’estar escrits en català.
 • La responsabilitat de la infracció serà de l’associació, de l’entitat o de la persona transgressora.
 • L’incompliment de les normes descrites anteriorment comportarà l’obertura d’un expedient sancionador.

Les ubicacions de les noves cartelleres disponibles són les següents:

Plaça del Rei, C/ Sant Jaume, Pavelló municipal, Oficina de Turisme, l’ Hospital (parada de l’autobús), Piscina Municipal, Plaça de les Roses, C/ Jovara davant Pl. Sant Telm, Mercat Municipal, Passeig Manel Puigvert, Plaça de l’Estació, C/ Sant Jaume cantonada amb C/ Joan Fuster.

La regidoria treballa per millorar l’entorn de la nostra ciutat i, per a aconseguir-ho, es necessita la col·laboració de tots.

Mari Carme Campà
Regidora de Comerç, Consum i Fires

FacebookAdd to Facebook
Aquesta entrada s'ha publicat en Calella, general, Maresme, Mari Carme Campà i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Més cartelleres informatives

 1. José ha dit:

  Benvolguda Sra. Campà, quina es la meva sorpresa davant de tot una mena de compliments que han de fer les associacions per tal d’informar correctament als ciutadans de Calella de les eves activitat, i resulta que cada dia em trobo que cartells auspiciats per l’ajuntament de Calella están ubicats fora d’aquestes cartelleres. Doni un tomb pel carre esglèsia de Calella i siusplau tracti de que l’ajuntament no permeti aquestes accions. Començem per noslatres mateixos a netejar els cartells que embruten oi?

 2. Mari Carme Campà ha dit:

  Benvolgut Sr. José,
  Els cartells que porten l’escut de l’Ajuntament de Calella no han de ser necessàriament cartells de l’Ajuntament, atès que qualsevol entitat privada que requereix del nostre suport té l’obligació d’inserir-hi el nostre logo. Totes les entitats estan avisades de la normativa referent a l’ús de les cartelleres i a la prohibició de penjar cartells en façanes i mobiliari públic.
  Té raó vostè quan diu que hi ha algunes entitats que no segueixen aquesta normativa. Sàpiga que, en aquests casos, quan detectem un cartell fora del lloc adequat enviem un avís a l’entitat que incompleix la normativa, després de tres avisos començarem a sancionar l’entitat reincident.
  Així mateix, durant el darrer any, hem disposat de la tasca intermitent de dues persones que havien de realitzar tasques per a la comunitat i que s’han dedicat a treure els cartells antics i els que incomplien la normativa.
  No dubti que des de la Regidoria estem esmerçant els màxims esforços possibles per tal de tenir una ciutat neta i agradable a la vista. I és per això que, per primera vegada en la història de Calella, s’ha regulat aquest tema i s’han col.locat un total de 20 cartelleres públiques a la ciutat.
  Per qualsevol aclariment quedo a la seva disposició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s