Condicionament acústic de la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri

Sala Polivalent

Sala Polivalent

Aquest matí, el secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, ha presentat les actuacions locals de la província de Barcelona subvencionades del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder)


El projecte del condicionament acústic de la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, ha rebut una subvenció de 432.670,98 EUR, import que correspon al 50% del cost. Aquest condicionament ens permetrà poder condicionar un espai per actes diversos, espai que Calella necessita.

Es té previst executar aquest projecte durant el 2010.

Jaume Puig
Portaveu del Grup Municipal

FacebookAdd to Facebook
Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Calella, esquerra, general, Jaume Puig i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Condicionament acústic de la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri

 1. Llopa Calella ha dit:

  Això és una molt bona notícies. Felicito als regidors i regidores del govern, i especialment als d’Esquerra, per aquest èxit de gestió.

  Treballant d’aquesta manera és com es posen els fonaments per fer de la fàbrica Llobet un espai útil pels interessos de la ciutat.

  Ànims i endavant !!!

 2. Preocupat ha dit:

  Molt be per l’acústica, peró jo pregunto ….
  La Fàbica Llobet compleix normatives per fer activitats multidisciplinars i multidinàries?
  I les normes de seguretat?
  Estan les instal·lacions en condicions? Son segures?
  Hi ha previst un pla d’evaquació? I d’incendis?
  I escales d’emergència?
  Crec que primer és la seguretat i després l’acústica
  Que es destinin els 800 / 900.000€ en acondicionament de les instal·lacions.
  AIXO SI SERIA UNA BONA NOTICIA !!!!

 3. nuria ha dit:

  Doncs que se sàpiga que a la fàbrica llobet hi ha una escola municipal de dansa que no compleix ni les més mínimes normes de seguretat. els nens i les nenes no tenen ni calefacció ( entre d’altres coses la instal.lació de la llum no té ni toma de terra ), els vidres de les finestres es trenquen constanment per les ventades, quan plou es ple de goteres, etc… es indignant i vergonyós com un alcalde i un ajuntament d’una “ciutat ” poden tenir abandonats a uns nens d’aquesta manera… el dia que passi una desgràcia…ja veurem… el més indignant és que si que hi ha diners per l’escola de música , els serveis socials…i totes les altres activitat que s’hi fan…

  • esquerracalella ha dit:

   Coneixem la situació de l’escola de dansa de la fàbrica. En aquest sentit, només comentar que l’escola de dansa és una entitat privada que té cedits uns espais a precari dintre de la fàbrica llobet. Aquesta és la mateixa situació que d’altres espais de formació de la fàbrica (escola de música, aula de dibuix,….)
   L’espai que ocupa l’escola de dansa és un espai que no reuneix les condicions per a fer aquesta activitat i que en el seu moment es va cedir de manera “provisional ” fins a trobar un nou emplaçament
   Aquesta provisionalitat, però, s’ha anat dilatant en el temps i caldrà resoldre, no només l’espai, sinó també la gestió del mateix per aquest ús a través d’un concurs públic i/o concessió administrativa
   L’escola de dansa no és un fet aïllat dintre de la fàbrica, és a dir, el fet d’anar donant usos a l’espai sense haver fet prèviament un pla d’usos de tota la fàbrica contemplant cada un dels espais, ha fet que les cessions s’hagin anat fent sense tenir aquesta planificació i sense tenir clar quins han de ser els usos definitius de cada un dels espais i com s’han de cedir i gestionar els mateixos.
   En aquest sentit, tot i que tard, l’ajuntament ha sol.licitat subvenció per a la redacció d’un pla d’usos de la fàbrica, procés que ara s’està preparant i que es portarà a terme durant aquest 2010 i en el qual es tindrà en compte tota l’activitat actual i tots els possibles futurs usos. Així, doncs, malgrat les condicions deficitàries en què es troba l’escola de dansa, pensem que cal incorporar-la també en aquesta planficació del 2010 i resoldre aquesta situació trobant un emplaçament definitiu i també trobant una forma de gestió que sigui correcta i justa.
   Per altra banda, pel què fa a la fàbrica com a equipament eminentment cultural, des de l’ajuntament s’està treballant amb la Generalitat de Catalunya per tal que algun dels espais de la fàbrica pugui ser inclòs en el peccat (pla d’equipaments culturals de Catalunya)
   Així, doncs, crec que aquest any 2010 podrà ser definitiu per marcar el camí definitiu dels usos de la fàbrica, entre els quals hi ha també el de l’escola de dansa
   El què hem fet amb la sala sense columnes és aprofitar una subvenció del Fons Europeu per a fer l’aïllament acústic. Aquesta sala és la única sense columnes de tota la fàbrica i queda clar que aquest espai s’ha de mantenir com a espai polivalent per acollir les múltiples activitats que poden generar les entitats de la fàbrica i les entitats externes. Calia, però , solucionar el tema de l’aïllament acústic, per poder donar a la sala un ús més gran i en millors condicions. El projecte d’aïllament va acompanyat d’un reforç a la coberta i d’un sistema de climatització. Pensem , doncs, que és una millora bàsica i urgent i ens ha semblant important , donades les dificultats del pressupost municipal, aprofitar una convocatòria que s’adiu del tot amb l’objectiu de la millora.
   Bé, espero haver pogut aclarir alguns temes, no obstant, resto a la vostra disposició per a qualsevol informació que pogueu necessitar en relació a aquest o altres temes

   Moltes gràcies!

   Pilar Rocafort
   Regidora de cultura, joventut i ciutadania.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s