Entrevista a la Cristina

Quin creus que és el principal repte per al futur de Calella?
La dinamització econòmica de la ciutat. Som una població turística que viu, en gran part, del comerç, la restauració i l’hoteleria. La crisi econòmica, unida al canvi de model turístic que fa anys que ja s’està impulsant per  desestacionalitzar la temporada turística i millorar-ne la qualitat, provoca que de cara al proper mandat haguem de plantejar més que mai unir esforços per tal que el sector públic i privat caminin junts, coordinant objectius i estratègies.

Quins seran els principals eixos del programa electoral?
Podríem resumir-los en tres grans àrees: un paquet de mesures en l’àmbit del desenvolupament econòmic i l’ocupació, un altre eix de promoció del civisme i la convivencia ciutadana i, finalment, un tercer àmbit de preservació de la identitat del municipi i la projecció exterior del mateix. Cal que l’ajuntament adopti un paper clar de mediador a l’hora d’establir complicitats entre actors econòmics, entre treballadors i botiguers, empresaris del sector turístic, industrials, de manera que siguem capaços de generar la confiança suficient per garantir que tant l’oferta com la demanda trobin prous incentius per continuar treballant i invertint a Calella. En un altre vessant, cal fomentar els valors del civisme, la convivència i el respecte mutu, promovent el sentiment de responsabilitat i, alhora, animar a la ciutadania a utilitzar i fer-se seu l’espai públic. Finalment, el tercer àmbit té a veure amb l’establiment d’un seguit d’estratègies per potenciar el lideratge de la ciutat i la posada en valor de la nostra identitat en sentit ampli.

Quin perfil de persones conformarà la candidatura d’Esquerra a Calella?
Serà una candidatura amb una presencia important de gent independent, també gent jove, amb empenta i amb un clar compromís per la ciutat. Farem plantejaments desacomplexats però que alhora siguin realistes. I això m’engresca.

Quins motius et van portar a encapçalar la candidatura d’Esquerra?
Sempre he sentit curiositat per la política. De més jove sentia la inquietud per descobrir com s’organitzen les societats i per conèixer quines són les relacions de govern que s’hi estableixen. Això va ser el que em va portar a estudiar la carrera de Ciències Polítiques i
de l’Administració. I de seguida em vaig adonar que per canviar les coses calia començar des de la base, des dels ajuntaments. Els municipis són el terreny de joc on la ciutadania viu, sent i actua. I crec que en els municipis tenim una oportunitat irrenunciable per reivindicar el paper de la política entesa com a gran instrument per incidir en millorar el nostre entorn més proper. Aquest convenciment és el que em va fer donar el pas definitiu, les ganes per treballar intensament per Calella i donar el millor de mi i de les persones del meu equip per fer-ho possible.

FacebookAdd to Facebook
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s