Presentació de la Llista i dels Principals Eixos del Programa

Aquest divendres vam presentar la llista a les eleccions municipals i els principals eixos del programa.

M2 TV

El programa s’està confeccionant amb una ampli procés participatiu, s’estan realitzat diverses trobades amb el teixit associatiu, s’han realitzat enquestes i una jornada participativa, Esquerra escolta a la ciutadania. En el programa no farem promeses populistes, no farem volar coloms, serà un programa realista, condicionat per la situació econòmica, sempre sent honestos, no ens agrada fer promeses, ens agrada comprometre’ns amb la gent.

Continuar impulsant el comerç urbà tradicional i dinamitzant el mercat municipal; apostar pel turisme especialitzat i de qualitat, per desestacionalitzar el fenomen turístic, tot potenciant les marques de turisme familiar, esportiu i cultural i la destinació de sol i platja de qualitat; i promocionar Calella com a seu de proves esportives i d’esdeveniments culturals i econòmics, fent ús dels equipaments municipals, especialment la nova sala polivalent sense columnes de la Fàbrica Llobet i Guri (en breu, climatitzada i insonoritzada), els equipaments esportius renovats i l’oferta hotelera i de restauració de la ciutat. Aquestes actuacions serien eines per reduir l’atur mitjançant l’augment de l’activitat empresarial.

Obrir un ateneu per a joves que contempli un espai polivalent perquè els joves s’hi reuneixin o per realitzar activitats organitzades per ells i un espai contigu d’esbarjo i lúdic, on es pugui instal·lar un servei de bar, gestionat pels mateixos joves.

Promoure el civisme, augmentant els controls amb la finalitat de fer complir l’ordenança municipal de civisme i vetllant perquè les sancions que s’hi preveuen siguin realment complertes; millorar el servei de neteja actual, renegociant el contracte amb l’actual empresa concessionària; i millorar el manteniment de la via pública, condicionant l’asfalt en diverses zones de la ciutat.

Crear una Oficina Municipal d’Habitatge i de Locals Comercials, un servei que fomenti el lloguer d’habitatges i locals comercials desocupats, facilitant l’entesa entre els propietaris i la ciutadania, en general, i que ofereixi assessorament sobre els diferents tràmits en aquest àmbit (rehabilitació, ajuts, etc.).

Construir el nou aparcament a la plaça del Mercat, continuar les negociacions amb RENFE perquè cedeixi l’aparcament de l’estació amb les millors garanties per a l’Ajuntament, i construir un nou aparcament a la zona de la Fàbrica Llobet i Guri.

Reorganitzar una part de la plantilla de la policia local amb la finalitat d’augmentar la presència d’agents al carrer, prioritzant així la policia de proximitat: doblar el nombre d’agents fent el servei a peu pels carrers de la ciutat i delimitar més zones d’actuació, de manera que augmenti la freqüència i la proximitat entre els agents i la ciutadania.

Donar suport a l’educació i la formació: ampliació de l’horari d’obertura de la biblioteca i promoció de l’obertura d’un espai com a aula d’estudi en època d’exàmens, increment de l’oferta de l’Escola d’Adults, i promoció de la formació entre les persones aturades.

Millorar l’entorn de la plaça de Vicenç Ferrer i dinamitzar el carrer de Jovara: incentivar amb mesures concretes la ubicació dels comerços del sector serveis al carrer de Jovara; realitzar un mural artístic a les parets i al transformador de la plaça de Vicenç Ferrer; i obrir una oficina de suport de la Policia Local de proximitat i dels agents cívics en el local municipal ubicat a la mateixa plaça.

Fomentar la participació ciutadana mitjançant consultes populars i creació d’un entorn digital participatiu per així obrir l’Ajuntament a la ciutadania mitjançant les noves tecnologies.

Crear un Consell Municipal de Benestar Social com a òrgan de participació ciutadana en l’àmbit del benestar social, que tingui com a objectius analitzar i valorar totes les qüestions que siguin d’interès en l’àmbit del benestar social; coordinar i potenciar les institucions i entitats que treballen en aquest àmbit; i millorar la transparència i la informació del sistema d’atorgament d’ajuts públics en l’àmbit del benestar social a la nostra ciutat.

FacebookAdd to Facebook
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s