Amb esperit constructiu

Esquerra entoma aquest mandat amb esperit constructiu. La nostra actuació des de l’oposició serà coherent amb els nostres principis. Prendrem les decisions guiats sempre pels principis que ens porten a fer política: la justícia social i la igualtat d’oportunitats.

CiU, la força política guanyadora de les eleccions, ha decidit governar en minoria. Esperem que aquesta sigui una oportunitat per consensuar els grans projectes de ciutat així com també altres qüestions quotidianes. N’esperem, per tant, un tarannà dialogant i transparent, lluny de prepotències i actituds alliçonadores. Esquerra, en aquest sentit, farà propostes buscant sempre l’equitat i l’equilibri en l’interès general, considerant la diversitat de punts de vista que conviuen a la nostra ciutat: els qui hi viuen i treballen tot l’any i els que ens visiten; els joves i els més grans; les famílies amb infants i les que no en tenen; els empresaris i els treballadors.

Compartim l’opinió per la qual pensem que és necessari esmerçar esforços per dinamitzar l’economia local. Però cal no oblidar altres aspectes, com els socials, que deriven de la complicada situació de crisi econòmica. Són qüestions respecte les quals, d’altra banda, durant la campanya en vam sentir opinions crítiques per part dels actuals governants: les ajudes socials, la regulació dels comerços regentats per persones nouvingudes al nostre país i les inspeccions sobre aquests. Restarem amatents a quines són les línies estratègiques que es dibuixen.

Estem engrescats i treballarem amb tota la il·lusió i totes les nostres energies per fer avançar el nostre municipi en la línia del que desitgem. N’anirem parlant.

Cristina Gómez i Gili
Cap del grup municipal

FacebookAdd to Facebook
Aquesta entrada ha esta publicada en Calella, Cristina Gómez, general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s