ERC Calella sorpresa per la no-resposta de l’equip de govern a la petició de l’estudi de viabilitat per a la implantació de l’Escola Salicrú

Aquest estudi de viabilitat és esmentat pel director general de Centres Públics en una carta dirigida a l’alcaldessa de la ciutat

Després de gairebé un mes més tard que el grup municipal d’ERC entrés al registre de l’ajuntament una instància en la qual demanàvem poder disposar de l’estudi de viabilitat per a la implantació de l’Escola Salicrú a la Fàbrica Llobet i Guri, estudi al qual fa referència el Sr. Jordi Roig, director general de Centres Públics del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en una carta dirigida a l’alcaldessa de la nostra ciutat, ERC encara no ha obtingut cap resposta.

La petició d’aquest estudi de viabilitat forma part del treball que ERC està fent per conèixer de primera mà tant les característiques com les implicacions que tindria el fet d’ubicar la nova Escola Salicrú a la Fàbrica Llobet.

Per ERC, el fet que no s’hagi lliurat al grup municipal aquesta documentació, gairebé un mes més tard d’haver-lo demanat, demostra la dubtosa existència d’aquest estudi de viabilitat. I, així mateix, el fet que l’equip de govern no hagi pogut respondre encara les preguntes que el mateix grup d’ERC va entrar a registre el passat 17 de febrer, ni a la reunió que es va celebrar a petició del grup d’ERC el mateix mes de febrer, ni posteriorment, demostra que la decisió d’ubicar l’escola a la Fàbrica, encertada o no, es va prendre sense tenir elements sòlids i de pes que permetin la valoració dels pros i contres d’aquesta opció, ni dels costos econòmics que se’n poden derivar.

D’aquesta manera, ERC recorda també que a instàncies de l’equip de govern municipal, després que aquest donés la notícia de la nova ubicació de l’escola de la mà de la consellera Rigau, el grup municipal d’ERC no ha estat citat a cap altra reunió de treball ni ha tingut cap altra notícia a iniciativa del govern municipal. ERC creu, en aquest sentit, que tractant-se d’una notícia tan important hagués valgut la pena que des del dia 2 de febrer, dia en què es va donar a conèixer la notícia, i fins avui, 15 de maig, el govern municipal de CiU hagués mostrat interès en algun moment en parlar amb la resta de grups municipals sobre aquesta qüestió i hagués estès la mà a la resta de grups per debatre conjuntament aquest projecte.

FacebookAdd to Facebook
Aquesta entrada s'ha publicat en Calella, Cristina Gómez, esquerra i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s