L’equip de govern oblida els partits de l’oposició a l’hora de tirar endavant el butlletí municipal

ERC ha conegut aquesta notícia mitjançant una comunicació electrònica que l’equip de govern ha fet arribar al grup municipal, una vegada el govern ja havia pres la decisió.

No és la primera vegada que els representants d’ERC al consistori s’assabenten d’una iniciativa mitjançant un simple correu electrònic o a través dels mitjans de comunicació.

ERC valora aquest procediment com a poc adequat i poc sensible amb la resta de formacions polítiques representades en el consistori, i més tractant-se de la creació d’una eina de comunicació i participació que implica al conjunt de l’ajuntament i no només al partit que governa, tractant-se d’una eina transversal d’informació respecte la qual caldria buscar consensos. “El butlletí municipal no és patrimoni de ningú. El conjunt de forces polítiques representades en el consistori tenim dret a dir-hi la nostra, en relació a les seves característiques, i més en un moment de crisi com l’actual”, apunta Cristina Gómez.

De fet, des del punt de vista legal, tant el Reglament de participació ciutadana com el Reglament Orgànic Municipal de Calella contemplen que les característiques del butlletí s’han de discutir i debatre en una Comissió informativa i en el propi plenari municipal.

Però, més enllà del que diuen els reglaments, ERC lamenta que l’equip de govern hagi decidit tirar endavant l’edició del butlletí, determinant-ne les característiques sobre número de pàgines, formats, continguts, participació dels grups municipals i de la ciutadania,etc. sense haver convocat una reunió entre totes els forces polítiques.

FacebookAdd to Facebook
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s