Balanç de dos anys de govern, Mari Carme Campà

 title=

Mari Carme Campà


S’ha modificat el Pla d’Usos, una nova ordenança d’ocupació de la via pública, actuacions encaminades per poder millorar l’oferta comercial de Calella. S’està ampliant el tram de vianants del carrer Església, noves cartelleres, s’estan realitzant millores en el Mercat Municipal, s’ha ampliat l’oferta comercial amb nous paradistes, s’han realitzat obres de millora i condicionament del Mercat Municipal que han consistit en canviar la porta principal d’accés al mercat per una porta automàtica, s’han eliminant les escales de l’entrada principal i col·locat una rampa eliminant barreres arquitectòniques, s’ha condicionat l’interior del recinte i pintat tot el mercat tant de dintre com de fora.

S’estan realitzant periòdicament inspeccions per verificar el grau de compliment de les diverses normatives, normatives com la de supressió de barreres arquitectòniques, compliment de la normativa lingüística, >comprovació de que la llista de preus dels productes i serveis especifica si inclou o no els impostos corresponents; accions com aquesta són imprescindibles per a la defensa del drets dels consumidors i per a una millora de l’oferta existent.

S’està oferint amb l’advocat de consum de l’Ajuntament un servei d’assessorament als consumidors i als comerciants. Conjuntament amb l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial s’han organitzat diverses activitats i campanyes comercials encaminades a promoure el comerç local, curs de tècniques de comunicació en la venda i formació de venedors.

Es treballa per millorar l’oferta de fires a Calella, millorant la Fira de Calella i l’Alt Maresme i la fira Renaixentista.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s