Pregunta al Govern sobre el desdoblament de la línia ferroviària entre Arenys de Mar i Blanes

El Pla d’Infraestructures Ferroviàries de Rodalies de Barcelona 2008-2015 aprovat pel Consell de Ministres el passat 20 de febrer d’enguany contempla, entre altres actuacions, el desdoblament de la línia ferroviària entre Arenys de Mar i Blanes. Des del Ministerio de Fomento s’ha anunciat que aquest desdoblament s’efectuarà en els trams que sigui viable per la seva proximitat a la costa.

La Secció Local d’Esquerra ha sol·licitat al grup parlamentari al Congrés de Diputats la presentació per escrit d’una pregunta al Govern amb resposta escrita sobre si el Pla de Rodalies esmentat contempla el desdoblament de la via en el traçat actual dins el terme municipal de Calella, si s’han estudiat alternatives al desdoblament de la línia en la seva ubicació actual, i si en el cas que no es prevegui el desdoblament en el terme municipal de Calella, quin serà l’impacte de les millores pels ciutadans i ciutadanes de Calella en aquest tram.

Tal i com recull el reglament del congres esperem que d’aquí 20 dies hàbils el govern respongui. En cas que no ho es rebés resposta, es procedirà a sol·licitar a la Presidència que la pregunta escrita es transformés en oral a la comissió de Foment, per tal que a la propera compareixença d’una autoritat del ministeri es veies obligat a donar una resposta al diputat Francesc Canet, representant d’Esquerra a la comissió de Foment.

FacebookAdd to Facebook
Aquesta entrada ha esta publicada en Calella, esquerra, Francesc Canet, general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Pregunta al Govern sobre el desdoblament de la línia ferroviària entre Arenys de Mar i Blanes

  1. Retroenllaç: Resposta del govern espanyol sobre el desdoblament de la via entre Arenys de Mar i Blanes « Bloc de la Secció Local d’Esquerra de Calella

Deixa un comentari